icon-guvenilir

GÜVENİLİR

İşimizi en doğru şekilde söz verdiğimiz gibi yaparız. Güven bizim ilk önceliğimizdir.
icon-yuksek-teknoloji

YÜKSEK TEKNOLOJİ

Sürekli olarak kendimizi geliştirmekte ve teknolojik alt yapımızı iyileştirmekteyiz.
icon-yenilikci

YENİLİKÇİ

Devam eden Ar-Ge çalışmalarımız ile inovatif ürün çeşidimizi sürekli olarak geliştirmekteyiz.
icon-verimli

VERİMLİ

En uygun fiyat ve en üstün kalite olarak güvenilir ürünler sunmaktayız.
 

İHTİYACINIZ OLAN ÜRÜNÜ BULMAK İÇİN ÜCRETSİZ KEŞİF FORMUMUZU DOLDURABİLİRSİNİZ


ÜCRETSİZ KEŞİF FORMU
 

BİZDEN HABERLER

Kurumsal yapımız ve ürünlerimizden haberdar olmak için bizi takip edin.

03.10.2016
cam-balkon-473x393

Cam Balkon ve Korkuluk Sistemleri

Cam balkon sistemleri, temelde camların alüminyum raylar içerisinde hareket ederek, balkonun uygun köşelerine, tüm camların katlanarak açılması temeline dayanmaktadır. Balkon camlama sistemleri sayesinde, balkonlar asıl işlevlerini kaybetmeden, camların bir tarafa toplanması suretiyle istenildiği zaman açılan, camların kapatılması suretiyle de istenildiği zaman kapanan bir esnekliğe sahip oldular.
03.10.2016
aluminyum-pencere-473x293

Alüminyum Pencere ve Kapı Sistemleri

Alüminyum pencere ve kapı sistemleri güneş ışınlarından etkilenmez, her iklimde kullanılabilir, pas tutmaz. Çelikten 3 kez daha hafiftir, İstenildiğinde çelikten daha mukavemetli, bakırdan daha yumuşak olabilir. Kullanıldığı materyalin alüminyum olması sebebi ile kolay şekillendirilebilir. Çok sayıda ebat seçeneği vardır. Çevre dostudur, tekrar tekrar geri dönüşüm imkânı vardır. Yeni teknolojileri sayesinde ısı yalıtımında başarılıdırlar, terleme yapmaz, dekoratiftir, sonsuz ömürlüdür, çürümez, ömür boyunca ek harcama getirmez.
03.10.2016
pvc-pencere-473x293

Pvc Pencere ve Kapı Sistemleri

Pvc pencere ve kapı sistemlerinin hammaddesi olan PVC (Poli Vinil Klorür) modern bir sentetik (yapay) malzemedir. İki doğal kaynak olan petrol ve tuz’dan üretilir. Günümüzde PVC, çocuk oyuncaklarından, su toplama ve dağıtma borularına, şişe ve torba yapımına, pencere profillerine, kredi kartlarına, yiyecek kaplarına, serum tüpü, ameliyat eldiveni gibi bir çok değişik uygulamalarla karşımıza çıkmaktadır.
03.10.2016
otomasyon-473x293

Araç Geçiş Otomasyon Sistemleri

Otomatik garaj kapısı ve bariyer otomasyon sistemleri kamuya açık veya özel araç park alanlarının girişlerinde araçların geçişlerinin kontrol edilmesi doğrultusunda araç trafiği çok yoğun olsa bile en iyi seçenektir. Bu sistemler için paslanmaz çelik gövdeler alüminyum ve plastik gibi uzun ömürlü malzemeler kullanıldığı için çevresel koşullardan en az düzeyde etkilenmektedir.